Bun venit

Cuvant de bun venit…despre mine!

In 2010, dupa mai mult de 10 ani de munca in resurse umane pe diverse pozitii (de la consultant la manager) si avand o vedere de ansamblu, ca generalist asupra domeniului am realizat ca am un rol cu atributii limitate, ca am de fapt foarte mult de oferit, impartasit, de multe ori daruit.

Asa ca am luat decizia sa-mi iau cariera in maini, sa trag aer in piept, sa-mi urmez intuitia (pe principiul ca mai bine sa risti decat sa ai regrete ca nu ai facut-o) si sa pornesc la drum ca si freelancer.

Coaching-ul … de doi ani jumatate citesc, practic, invat intr-una si traiesc senzatia ca am inca atat de mult de invatat. Simt ca pot sa ascult, sa ajut, sa vad rezultate. Si o fac cu pasiune ca orice lucru care iti place si te reprezinta.

Practic life coaching si business coaching pentru ca viata unui om e un intreg si, din experienta, trebuie privita ca un ansamblu ca sa poti avea rezultate. Ii ajut pe oameni sa-si cunoasca sau regaseasca valorile, sa-si depaseasca convingerile negative sau blocajele, sa-si stapaneasca emotiile negative si sa-si (re) capete increderea in sine… la fel cum ii ajut sa performeze mai bine, sa-si organizeze mai bine timpul, munca sau echipele.

Consultanta in domeniul resurselor umane se bazeaza pe toata expertiza mea dobandita in decursul anilor in companii romanesti sau multinationale. Sunt recunoascatoare fiecarui om care mi-a impactat cariera, pentru ca de la fiecare am invatat ceva.

Ca mod de lucru ... nu am oferte standardizate pregatite, prefer sa inteleg inainte firma si oamenii care o reprezinta, sa inteleg nevoile si sa pregatesc totul cat mai customizat. Si imi doresc sa nu raman doar un consultant, ci sa devin un membru al echipei, pentru ca ... asa sunt eu … nu pot face nimic fara sa ma implic.